Gemeente Breda

Workshop digitale veiligheid

12 juni 2019 ontvingen we 250 personen vanuit de Gemeente Breda voor een bijeenkomst over cybercrime en digitale veiligheid. Ze maakten gebruik van de foyer op de eerste etage voor het ontvangst, waarna ze een presentatie hielden in zaal Beekdal B en C.

Feiten

Wat: Workshop Digitale Veiligheid Breda
Wie: Gemeente Breda
Datum: 12 juni 2019 van 18:30 tot 22:00 uur
Gebruikte ruimtes: Beekdal

Kenmerkend aan zaal Beekdal is de mogelijkheid om door middel van flexibele wanden de zaal in drie afgesloten zalen te verdelen. De zaal heeft een open uitstraling, en kan voor jouw evenement of congres volledig naar wens ingedeeld worden.

Beschrijving

Deze workshop van de Gemeente Breda stond in het teken van Digitale Veiligheid. De Gemeente Breda ontving bewoners, ondernemers, studenten en politie in het kader van dit onderwerp. Na ontvangst op de VIP foyer met koffie, thee, frisdranken en een zoetige versnapering werd zaal Beekdal geopend voor de presentatie en workshop van Wouter Slotboom, ethisch hacker. Hier gaf hij voorbeelden van online gevaren die we in het dagelijks leven tegen kunnen komen.

“Onlangs organiseerden wij in Breepark een bijeenkomst voor bewoners en ondernemers over digitale veiligheid. Prettige ruimte en een warm ontvangst- al met al een geslaagd event!”

– Gemeente Breda

Informatieaanvraag