Waailand Live XL

Livestream in tijden van het Coronavirus

18 april 2020 gaat in de boeken als een historische avond: Sensation Events bracht namelijk hun populaire Waailand concept naar Breepark! Mét de bekende artiesten, maar helaas zonder publiek vanwege de maatregelen voor het Coronavirus. Lees hier hoe zij er voor zorgden dat iedereen achter de schermen 1,5 meter afstand kon houden en daardoor toch een gaaf evenement met meer dan 140.000 unieke bezoekers neer kon zetten!

Feiten

Wat: Waailand Live XL
Wie: Sensation Events
Datum: 18 april van 19:00 tot 1:00 uur
Gebruikte ruimtes: Evenementenhal

Onze evenementenhal is maar liefst 8.300 m2 groot, waardoor de organisatie gemakkelijk kon voldoen aan de 1,5 meter afstandsregel. Door de DJ booth in het midden van de hal te zetten kreeg iedereen de mogelijkheid om zijn werk (van geluidsman tot cameraman) goed uit te voeren.

Beschrijving

“Een surrealistisch beeld, in de grote evenementenhal van het Bredase Breepark. Rookmachines, vuurballen, een state-of-the-art lichtshow en artiesten die ziel en zaligheid in hun show leggen, tegenover een enorme leegte waarin zich slechts een twintigtal mensen bevinden.” De DJ booth bevond zich in het midden van de hal. Door het aan de hal grenzende VIP balkon als camerapunt in te zetten, konden er verschillende shots voor de livestream worden gemaakt.

” Het volledige Breepark team, bedankt voor de gastvrijheid, goede zorgen en natuurlijk de ontzettend gave locatie. 🙏

– Koen Grootscholten, Sensation Events

Heb je ook een tof idee? Laat het ons weten!