GGD Vaccinaties

GGD Vaccinaties

  • maandag 28 maart 2022 - zondag 15 mei 2022
  • Molenley
  • Overig
  • GGD West-Brabant

Openingstijden:
De GGD vaccinatie locatie is op woensdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur geopend. Op dinsdag en donderdag is de GGD geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Op maandag en zondag is de GGD gesloten.

Vanaf 9 mei is de GGD op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Op donderdag is de GGD geopend van 14:00 tot 20:00 uur. Op maandag, dinsdag en zondag is de GGD gesloten.

Let op! Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende openingsdagen; 

Op Bevrijdingsdag (5 mei) is de GGD gesloten.

Voor de 1e, 2e, booster én herhaalvaccinatie is, in verband met drukte, een afspraak nodig bij prik-locatie Breepark.

Breepark is zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het parkeren is op het gehele evenemententerrein gratis en parkeren kan vlakbij de hoofdingang. Rolstoelen en toiletten zijn aanwezig. Meer informatie is te vinden op de site van de GGD of hieronder bij de veelgestelde vragen.

Heb je een vraag die gerelateerd is aan je vaccinatie, dan verwijzen wij je graag naar de contact website van de GGD, zij hebben de kennis en kunde om je (medische) vragen te beantwoorden. Telefonisch kan je bij de GGD terecht op nummer 0800-7070.

Let op! Had je je gele boekje niet bij tijdens je vaccinatie? Kom tijdens de openingstijden alsnog langs. Je vaccinatie aantekening wordt dan in je boekje bijgeschreven.

Op deze locatie is een VR-bril beschikbaar voor mensen met prikangst

Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.
Breepark heeft een eigen bushalte. Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren! Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.        
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Hopelijk hebben wij het gevonden! Stuur een berichtje naar info@breepark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Op dit moment zijn er al punten bij McDonald’s en Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.