Skip to content

Breepark

Lost Memories

Lost Memories komt op 25 mei 2024 terug met een groot outdoor festival! Hรฉt festival voor de Early Rave liefhebbers onder ons. Na alle positieve reacties op de 10 Years Anniversary van Lost Memories, konden ze niet anders dan terugkeren naar Breepark.

De kaartverkoop van Lost Memories Outdoor Festival is al gestart. Nodig al je Lost Memories vrienden uit en zorg dat ze allemaal 25 mei omcirkelen in hun agenda!

Line up: ๐…๐ซ๐š๐ง๐ค๐ฒ ๐ƒ๐ฎ๐ฑ - ๐˜๐ฏ๐ž๐ฌ - ๐ƒ๐š๐ซ๐ค-๐„ - ๐…๐ซ๐š๐ง๐œ๐จ๐ข๐ฌ - ๐๐จ๐ญ๐š๐ญ๐จ - ๐Œ๐‚ ๐€๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ

ย 

Haal hier je tickets!

zaterdag 25 mei 2024

13:00 - 23:00

Outdoor

Festival

Lost Memories

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken