Skip to content

Breepark

City Life Church

City Life Church Breda is een kerk waarbij iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis kan en mag voelen! Jong en oud zijn met elkaar verbonden en krijgen volop de ruimte om zich te ontwikkelen en in te zetten voor god.

Ook de kinderen worden erg betrokken in de gemeenschap. Het is de passie van City Life Church om een veilige, maar vooral te gekke omgeving te creëren waar de kinderen graag naartoe gaan. Een plek waar ze nieuwe vrienden maken en de liefde van Jezus op een leuke, creatieve en relevante manier meekrijgen.

De diensten zijn elke zondag te bezoeken. Het begint om 10:30u. 

Haal hier je tickets!

zondag 29 januari 2023

10:30 - 13:00

Beekdal

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken