Skip to content

Breepark

Future of Energy

Energietransitie is relevanter dan ooit! Elektrotechniekstudenten van de Avans Hogeschool Breda, die lid zijn bij Studievereniging Silicium, organiseren een beurs. Het doel van deze beurs is energietransitie onder aandacht brengen van scholieren, studenten, docenten en wethouders van Breda.

Op deze beurs showen bedrijven, startups en studententeams met grote trots hun bijdragen aan de energie- en materiaaltransitie. Ook geven bedrijven interessante casussen over echte dagelijkse problemen waar ze tegenaan lopen. Daarnaast gaat een panel vol experts uit het vakgebied met elkaar in discussie.

Heb je hierna nog geen zin om naar huis te gaan? Afsluitend is er een gezellige borrel om je netwerk te verbreden.

Haal hier je tickets!

donderdag 11 mei 2023

13:00 - 20:00

Beekdal Molenley

s.v. Silicium

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken