Skip to content

Breepark

Van brainstorm tot meeting,
vergaderen doe je in Breda

Online vergaderruimte reserveren

Vergaderlocatie in Breda

Welkom bij Breepark, dé ideale locatie voor jouw vergaderingen in de omgeving van Breda! We bieden verschillende ruimtes aan die perfect zijn voor vergaderingen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Onze boardrooms zijn speciaal ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen, of je nu een klein teamoverleg of een grotere presentatie plant. Voor alle soorten meetings hebben wij de ruimte!

Voordelen van vergaderen bij Breepark

Reserveer nu online jouw vergaderruimte

Met onze handige online tool kun je in slechts enkele minuten een vergaderruimte boeken. Via een paar klikken vind je de perfecte ruimte voor jouw meeting. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen zodat je gelijk weet wat de kosten zijn, en dat scheelt veel tijd.

Volledig uitgeruste boardrooms

Onze boardrooms zijn modern, comfortabel en uitgerust met alle benodigde faciliteiten om jouw vergadering soepel te laten verlopen. Van state-of-the-art audiovisuele apparatuur tot gratis high-speed internet, wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om productief te zijn. Bovendien bieden we flexibele opstellingen, zodat je de ruimte kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Boardrooms

Vergaderruimtes voor groepen tot 10 personen

Bekijk
VIP zaal Bavelse Berg in Breepark evenementhal Breda

Vergaderzalen en congresruimtes

Vergaderen doe je bij Breepark Breda

Bekijk
Vip vergaderzaal Bontepark Breepark Breda

VIP-Zalen

Elegante vergaderruimtes met balkon en uitzicht op de evenementenhal

Bekijk