LOS | hét feest voor 12 t/m 17 jarigen 🔥

  • donderdag 2 mei 2019
  • 19:00 - 00:00
  • Evenementenhal
  • Muziek
  • Breepark
€ 7,50

In de meivakantie organiseert Breepark LOS: hét feest voor jongeren met de leeftijd van 12 t/m 17 jaar met onwijs gave artiesten! Natuurlijk wil je kind naar zo’n cool feestje.. En jij vraagt je als ouder/verzorger af: wat is dat dan? Is dat wel veilig? 

Moeilijk hè.. Dat LOSlaten.. 🤝 Dat snappen we!

LOS is een veilig en vertrouwd feestje, met aandacht voor begeleiding en toezicht. Als organisatie vinden we het belangrijk dat ouders erop kunnen vertrouwen dat het veilig voor hun kind is, en dat ze samen met hun vrienden een onvergetelijke avond beleven.

En je brengt ze tot in de foyer van Breepark en wij geven je de gelegenheid om even vanaf het VIP balkon in de evenementenhal te kijken (zonder dat ze het zien 👀)

Dus.. #NIX18 en zero tolerantie beleid voor het gebruik van alcohol, drugs en tabak.

Koop je tickets

De ticketverkoop voor de LOS loopt via Eventim. Je bestelt tickets voor LOS hier 👇

#LOSgaan

Met niemand minder dan Famke Louise ga je LOS op hits als Op Me Monnie, LIT, VROOM! Het bekende YouTube, DJ en artiesten-duo Supergaande en rapper Keizer zijn ook van de partij! Daarnaast zijn Aap Uit De Mouw, De Lievelings Dj’s Van Je Zusje en Rave van Fortuin bevestigd voor LOS! 🔥

We maken binnenkort de laatste artiest voor LOS bekend. Ben jij benieuwd wie dat is? Volg losfeest op Instagram blijf op de hoogte!

Volg LOS op Instagram

Meer info en veelgestelde vragen over LOS

LOS is hét feest voor iedereen met een leeftijd van 12 t/m 17 jaar. In 2017 was LOS onderdeel van de openingsweek van Breepark. Deze openingsweek ging niet door en dat was onwijs balen.. Maar LOS is terug!

Check Instagram en blijf op de hoogte van de laatste aankondigingen en nieuws rondom LOS!

LOS wordt georganiseerd door Breepark. Breepark is de evenementenlocatie in Breda waar je de gaafste concerten, evenementen en festivals meemaakt. Breepark is een professionele organisatie, gelegen op een privéterrein, gericht op het organiseren van grootschalige evenementen met veel bezoekers, waaronder het begeleiden van grote bezoekersstromen en veiligheid.

Meer over Breepark

LOS is voor iedereen met een leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Ben je 11 jaar of 18 jaar? Dan kunnen we je helaas niet binnenlaten; we zullen hier bij de ingang dan ook op controleren en vragen om je legitimatie.

LOS begint om 19:00 uur en eindigt om 00:00 uur. De deuren openen om 18:30 uur. We hanteren een strikt binnen-is-binnen-beleid. Eenmaal binnen bij LOS is het niet mogelijk om zonder toezicht naar buiten te gaan.

Bij LOS betaal je je consumpties met munten. Één munt kost € 2,00. We communiceren de prijzen van drankjes & food in de aanloop van het evenement, zodat je precies weet hoeveel alles kost. De munten zijn tijdens LOS te koop met pin of contant geld bij de muntkassa’s.

Er is geen garderobe aanwezig, want bij LOS werken we met kluisjes. Zo voorkomen we lange rijen en kun je tijdens het evenement te alle tijde bij de spullen in jouw kluisje. Bij het kopen van je ticket voor LOS via Eventim kun je er voor kiezen om een kluisje aan te schaffen. We raden je aan om dit te doen!

Wat past er in een kluisje? Want je kan bijvoorbeeld gewoon samen delen! Locker M: 2 winterjacks of 3 zomerjacks en Locker L: 3 winterjacks of 4 zomerjacks.

 

Er is een fietsenstalling in Breepark op loopafstand van de hoofdingang. Dus je kunt gewoon op de fiets naar LOS komen! Dit is geen beveiligde fietsenstalling, dus parkeren is op eigen risico.

Ja, in samenwerking met Alpine Hearing Protection verkopen we oordoppen.

Tickets voor LOS

Tickets voor LOS zijn te bestellen via Eventim. Je bestelt tickets voor LOS op deze pagina. 

Als je bij de vorige editie een gratis kaart voor LOS hebt gereserveerd, heb je op dinsdag 19 februari 2019 een mail van Eventim ontvangen. Met deze mail ontvang je € 2,50 korting op de aankoop van tickets voor LOS op 2 mei. Je koopt met deze code een ticket van € 7,50 voor € 5,00. Je kunt maximaal 6 tickets met korting bestellen.

Heb je geen mail ontvangen? Check dan even bij de persoon die bij de openingsweek jouw tickets voor LOS heeft besteld.

Heb je een ticket niet ontvangen, of heb je vragen over je ticket? De ticketverkoop voor LOS loopt via Eventim. Je kunt hen een vraag stellen op deze pagina of bellen naar 0900-1353 (60cpm).

Ja! Zorg er wel voor dat de barcode goed zichtbaar is, dus met een zwaar kapot scherm lukt dat soms niet.

Legitimatie

Ja, legitimatie is verplicht. Bij binnenkomst moet iedereen zijn legitimatie laten zien. We accepteren de volgende legitimatiedocumenten:

• Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
• Geldig paspoort (of een kopie hiervan)
• Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
• Scooter
• OV-chipkaart

Voor ouders en/of verzorgers

Jouw kind gaat (voor het eerst) naar een evenement, en jij hebt misschien nog wel wat vragen aan de organisator. LOSlaten is natuurlijk moeilijk.. Dat snappen we! Hier hebben we alle belangrijke informatie op een rijtje gezet. Mis je iets? Mail ons dan op communicatie@breepark.nl.

We vinden het onwijs belangrijk dat iedere bezoeker van LOS zich veilig en vertrouwd voelt, of je nu een bezoeker van 12 jaar of 17 jaar bent. En daarnaast dat je als ouder/verzorger overtuigd bent dat het veilig is voor je kind. Als organisatie van LOS nemen we onze uiterste verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor de bezoekers.

Beveiliging en EHBO
Tijdens LOS zijn professionele beveiligers en hulpverleners als EHBO en (bar)personeel aanwezig. Daarbij hanteren we een strikt ‘binnen-is-binnen-beleid’. Als de bezoekers eenmaal binnen in de evenementenhal zijn, is het niet toegestaan om zonder toezicht naar buiten/andere ruimten dan de evenementenhal te gaan. Dit alles om de veiligheid van onze bezoekers zoveel mogelijk te waarborgen.

De zorg en de verantwoordelijkheid om je kind af te zetten en op te halen ligt bij de ouders en/of verzorgers. Wanneer een bezoeker zich buiten de foyer en/of evenementenhal bevindt ligt de verantwoordelijkheid ook bij de ouders en/of verzorgers.

Toezicht
Tijdens LOS zijn er toezichthouders die erop toezien dat alle bezoekers een leuke en veilige avond hebben. De evenementenhal van Breepark biedt ruimte voor de jongeren om zich binnen de evenementenhal vrij te bewegen, en te gaan en staan waar ze willen. Tijdens het evenement zijn de organisatie van LOS en alle aanwezige medewerkers als aanspreekpunt aanwezig voor de bezoekers en ouders.

Ja! Breepark heeft een grote foyer aansluitend aan de evenementenhal. Deze foyer biedt de ruimte aan ouders- en/of verzorgers om kinderen af te zetten en op te halen. Breepark biedt de mogelijkheid voor ouders om vanaf het VIP balkon een kijkje te nemen in de evenementenhal. Op de VIP foyer is het tevens mogelijk om op het terras te zitten en een drankje te drinken.

Parkeren in Breepark is gratis. We hebben parkeercapaciteit voor duizenden bezoekers. De parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de hoofdentree.

Voor LOS geldt: NIX18. Er wordt géén alcohol geschonken. Zowel binnen in de evenementenhal als buiten voor de ingang is het gebruik van alcohol, tabak en drugs niet toegestaan. Hier wordt in de rij, bij de ticket- en tassencontrole en tijdens LOS streng op gecontroleerd door onze beveiligers.

Constateren we toch drank-, tabak-, en/of drugsgebruik? Dan nemen we contact op met de ouders en/of verzorgers. Breepark en LOS behouden zich het recht bezoekers te weigeren/verwijderen bij verdenking van drank-, drugsgebruik/-bezit.

Ja! Wij vinden het belangrijk dat ouders en/of verzorgers hun kind met een gerust hart naar LOS kunnen laten gaan.

Tijdens het evenement zijn we te bereiken via WhatsApp (enkel berichten) op 06 100 537 52.

Bekijk de huisregels van Breepark