Skip to content

Breepark

Chillville Festival

Reggae-liefhebbers opgelet! The Chillville Festival, voorheen bekend als het Reggae Rotterdam Festival, komt naar Breepark in Breda. The Chillville Festival gaat ALL-IN met een weekend lang chill vibes. 

Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni wordt het mooie outdoor terrein van Breepark omgetoverd tot een festival area met een samensmelting van muziekliefhebbers, fantastische reggae beats, easygoing vibes en een positieve sfeer die je nergens anders vindt. Ontdek ook de food & drink court én de kids area die dit jaar nóg groter en uitgebreider zijn!

See you at the festival!

Line up: UB40 ft. Ali Campbell - Gentleman - Alpha Blondy - many more to be announced

Haal hier je tickets!

zaterdag 29 juni 2024 t/m zondag 30 juni 2024

13:00 - 23:00

Outdoor

Festival

Chillville

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken