Skip to content

Breepark

Hunkemöller fabrieksverkoop

Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij Hunkemöller op het juiste adres! Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende plaatsen in België, Duitsland en Nederland. Hier shop je lingerie, nachtmode, HKMX Sport collectie en accessoires vanaf €1,-. Heb je een Hunkemoller Membercard? Neem deze dan mee en spaar ook nog eens voor passion points. Maak er een gezellig uitje van met je vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop!

Het is helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop te passen en/of gekochte artikelen te retourneren (ook niet in de winkel). Kijk dus van te voren welke maten je draagt! Alles is tijdens de outlet op maat en categorie gesorteerd. En alle items worden regelmatig aangevuld.

Het is niet mogelijk om te betalen met een giftcard en/of passion points. Wel kan je passion points sparen op aankopen die je doet bij onze fabrieksverkopen dus vergeet je membercard niet! Parkeren is gratis!

Selecteer een tijdslot, haal je tickets en shop erop los!

Haal hier je tickets!

woensdag 15 november 2023 t/m zaterdag 18 november 2023

Evenementenhal

Overig

Hunkemöller

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken