Skip to content

Breepark

Mega Snuffelmarkt

Op zondag 19 Maart 2023 kun jij je slag slaan en je rot snuffelen op gezelligste Snuffelmarkt van Nederland! De hele evenementenhal van Breepark staat vol met maar liefst 500 kramen met leuke, oude spulletjes waar je heerlijk tussen kunt neuzen!

Van antiek tot boeken, van speelgoed tot vintage kleding en de allerlekkerste frietjes van frietkraam Het friet Boerinneke! Je vindt het 19 maart allemaal in Breepark!

Entree is 5 euro, deze betaal je bij de kassa op de markt. Kom gezellig langs voor de beste koopjes of huur een kraam en verkoop je eigen oude spulletjes. Parkeren is gratis!

 

Haal hier je tickets!

zondag 19 maart 2023

09:00 - 16:30

Evenementenhal

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken