Skip to content

Breepark

TrailerFest

Alle fans opgelet, want TrailerFest komt op zaterdag 12 augustus weer terug met een nieuwe editie. Vaak is de camping van een festival veel gezelliger dan het festivalterrein zelf. En dát is precies waar Trailerfest om gaat. Zwerf van caravan naar caravan of van podium naar podium: een festival als dit heb je nog nooit eerder meegemaakt! TrailerFest is een festival zonder pretenties, waar geen touw aan vast te knopen is. Caravans, goeie herrie, vuigheid, frikandellen, pils en een leger aan mooie figuren.

De line-up blijft nog even geheim… Om je een beetje in de goede richting te sturen met het speculeren, op een van de zes (grotere en kleinere) stages van vorig jaar stond o.a. Goldband!

Bekijk hier de aftermovie van TrailerFest 2022.

Koop snel je ticket voor het gezelligste feestje van het jaar!

Haal hier je tickets!

zaterdag 12 augustus 2023

13:00 - 01:00

Outdoor

Festival

TrailerFest

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken