Skip to content

Breepark

TrailerFest 2024

TrailerFest komt weer naar Breepark

Op 10 augustus is het weer zover: TrailerFest komt naar Breepark! Het leukste kutfeest van het jaar waar je gewoon bij móet zijn. Bereid je voor op een dag vol muziek en gekkigheid, met allerlei verschillende genres. Van Disco tot House en van Dance tot Drum & Bass, voor iedereen is er wat te beleven.

Chaos op de camping

TrailerFest is hét festival waar je de camping vibe midden op het terrein zelf ervaart. Gooi je zorgen aan de kant en duik in de chaos. Er zijn ook kluisjes op het terrein, zodat je je spullen veilig kunt opbergen en je handen vrij hebt om te feesten.

TrailerFest is een festival waar geen touw aan vast te knopen is, maar dat maakt het juist zo episch. Mis het niet en kom samen met ons losgaan op 10 augustus bij Breepark!

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van TrailerFest 2023.Haal hier je tickets!

zaterdag 10 augustus 2024

13:00 - 01:00

Outdoor

Festival

TrailerFest

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken