Skip to content

Breepark

PINC Sale – Summer Kids Sale

De PINC Sale komt weer terug met een grote collectie kinderkleding op 5 tot 7 juli!

De afgelopen weken hebben ze hard gewerkt om kleding in te kopen. Dit keer is het zelfs niet alleen kleding, maar ook back to school items. En deze keer is de sale nog groter dan eerst. Met wel 60.000 stuks kun jij een hele nieuwe zomer collectie inslaan voor je kids.

Er is veel collectie ingekocht van allerlei bekende kindermerken zoals; Tumble ‘n Dry, Sproet & Sprout, Vingino en nog veel meer. Tijdens de sample sale blijft er aangevuld worden! En het allerbeste is de korting op alles van 50-70%.

Neem je kinderen mee en laat ze lekker spelen bij Kabonk terwijl jij even aan het shoppen bent. Zo maak je er een perfect gezinsuitje van. De PINC Sale werkt met time slots zodat iedereen rustig kan shoppen. Deze kan je gratis reserveren op de website van PINC Sale.

Of je nu op zoek bent naar een garderobe-update of gewoon wilt profiteren van geweldige korting, de Sample Sale is de ideale bestemming.

  • Vrijdag 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag 10:00 tot 17:00
  • Zondag 10:00 tot 15:00

Reserveer je tijdslot!

vrijdag 5 juli 2024 t/m zondag 7 juli 2024

Evenementenhal

shop event

PINC Sale

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken